آسیب شناسی بیمارهای ماهیان استخوانی -
نویسنده:
امیر علی شهبازفر
مترجم:
-
سال نشر:
1403
صفحه:
316
نوبت چاپ:
1

اهمیت آبزیان و صنعت استفاده از آنها شامل پرورش و صید آبزیان بر کسی پوشیده نیست. امروزه مقدار زیادی از محصولات مورد استفاده بشر از جمله قسمت زیادی از گوشت مورد نیاز انسان­ها از آبزیان استحصال می­گردد و صنعت آبزی­پروری و صید آبزیان اشتغال به کار تعداد بسیار زیادی از انسان­ها را تامین می­نماید. به علت استفاده فراوان از مواد آلوده کننده محیط زیست مثل پلاستیک، سموم دفع انواع آفات، آلودگی منابع آب امروزه یک مشکل اساسی در تمامی منابع آبی دنیا چه شیرین و چه شور می‌باشد که می­تواند انواع بیمار­ی­ها را در آبزیان ایجاد نموده و یا باعث بیمارشدن تغذیه­کنندگان از آن آبزی­ها شود. از طرفی اجرام عفونی شامل ویروس­ها، باکتری­ها، انگل­ها و قارچ­ها به طور مداوم در برابر داروها و مواد ضد­عفونی کننده مقاوم­تر شده و یا با جهش­های ژنتیکی طبیعی انواع مقاوم­تر یا سویه­های بیماری­زای جدید را می­سازند. در این کتاب سعی بر آن شده است که در مورد مهمترین بیماری­های ویروسی، باکتریایی، انگلی و قارچی در ماهیان استخوانی به عنوان عمده­ترین و مهمترین گروه آبزیان بحث شود. تاکید کلی این کتاب بر روی علم پاتولوژی به عنوان جامع­ترین علم بررسی و تشخیص بیماری­ها است که علایم بیماری­ها را در سطح کالبد­گشایی و میکروسکوپی بررسی کرده است و در برخی موارد با اضافه کردن تصاویر مرتبط برای درک بهتر مطلب تلاش شده است.


فصل اول: مروری بر آسیب شناسی و اصول کالبد گشایی در ماهیان استخوانی.

فصل دوم: آسیب شناسی بیماری‌های ویروسی

فصل سوم: آسیب شناسی بیماری‌های باکتریایی

فصل چهارم: آسیب شناسی بیماری‌های انگلی

فصل پنجم: آسیب شناسی بیماری‌های قارچی ماهیان استخوانی

فصل ششم:  روش های آزمایشگاهی کاربردی در تشخیص بیماری های ماهیان  استخوانی

 

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی علوم دامی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved