اقتصاد اطلاعاتی به ما نشان میدهد که چگونه پایۀ اطلاعاتی اقتصاد میتواند به تحولات و تغییرات بزرگی منجر شود. این مطلب با هدف افزایش آگاهی متخصصان در زمینۀ فناوری اطلاعات و همچنین ارتقاء سطح دانش عمومی مردم در این حوزه انجام شده است.
تعامل بین اقتصاد و اطلاعات بسیار چشمگیر است. در واقع، دادههای اقتصادی ریشهای عمیقی در آمار و دادههای مالی دارند. همۀ مؤلفههای اقتصادی نیازمند بررسی و تجزیهوتحلیل دقیق اطلاعات مالی هستند. این شامل آمارهای اقتصادی، اعتبارها، ارزشافزوده و هزینههای کلی میشود که هم بهصورت دادههای آماری پردازششده و هم بخشی از مسائل بهآسانی محسوب میشوند؛ بنابراین، تفکیک اقتصاد از اطلاعات چندان ساده نیست. حقیقتاً، اقتصاد و اطلاعات مالی با یکدیگر درهمتنیده و غیرقابل جدایی هستند.
اقتصاد بهطور گستردهای بهعنوان علمی شناخته میشود که با مسئلۀ انتخابها سروکار دارد و چنین انتخابهایی در کنار استفادۀ عاقلانه و مؤثر از اطلاعات صورت میگیرند. بستر اطلاعاتی کلیدی است برای هر پیشبینی و تصمیمی که بر مبنای آن استوار است، خصوصاً اگر این تصمیمات جنبههای اقتصادی و مالی داشته باشند که برای انسان بسیار مهم است. این امر بهرهمندی متقابل بین اقتصاد و دانش اطلاعاتی را در جهان معاصر به ما نشان میدهد.
مطالعۀ اقتصاد به شما این امکان را میدهد که بهطور منحصربهفردی به دنیا بنگرید. یادگیری اقتصاد به شما اجازه میدهد تا پدیدههایی را که بقیه قادر به دیدن آن نیستند، مشاهده کنید. توانایی تفکر بهمانند یک اقتصاددان یکی از مهمترین ویژگیهایی است که در فرآیند یادگیری این دانش به دست میآید. این نوع تفکر است که به شما درک بهتری از نحوۀ عملکرد جهان عرضه میکند. این کتاب برای کسانی که به مسائل مربوط به اقتصاد علاقه دارند و یا در این زمینه تحقیق میکنند، توصیه میشود.
فصل اول: اقتصاد فناوری اطلاعات
فصل دوم: قیمتگذاری اطلاعات
فصل سوم: تنوع سازی اطلاعات
فصل چهارم: مدیریت حقوق
فصل پنجم: نمونههای قفلشدگی
فصل ششم: مدیریت قفل شدگی
فصل هفتم: شبکهها و بازخورد مثبت
فصل هشتم: همکاری و سازگاری
فصل نهم: درگیر شدن در نبرد استانداردها
فصل دهم: سیاست اطلاعات
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم انسانی |
اقتصاد
اقتصاد |