جبر خطی مهندسی -
نویسنده:
دکتر آسیه ابراهیم زاده - دکتر فاطمه راعی - دکتر محمدباقر کاظمی
مترجم:
-
سال نشر:
1402
صفحه:
167
نوبت چاپ:
1

کتاب «جبر خطی مهندسی» به قلم دکتر آسیه ابراهیم زاده عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان، دکتر فاطمه راعی عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان و دکتر محمدباقر کاظمی عضو هیأت علمی دانشگاه زنجان در 167 صفحه در قطع وزیری تألیف و به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهي استان وارد بازار نشر شده است.

 در معرفی کتاب آمده است: جبرخطی یکی از شاخه‌های اساسی و مهم در ریاضیات است که با ابزارهای قدرتمندی که داراست برای حل مسائل در رشته‌های مختلف مانند مهندسی صنایع، کامپیوتر، فیزیک، اقتصاد، مدیریت و علوم دیگر بسیار کاربردیست. در این کتاب، ضمن معرفی و توضیح مفاهیم اساسی در جبرخطی  مانند بردار، ماتریس، فضای برداری، دستگاه معادلات، مقادیر ویژه و... سعی شده است با حل مثال‌های متنوع و کاربردی‌ دانشجویان را با این موضوعات بیشتر آشنا نماید. قضیه‌های مهم و کاربردی جبرخطی هم اغلب بدون اثبات ( مگر اثبات‌هایی که خود کاربردی هستند و یا نیازی به دانش و تکنیک ریاضیاتی خاص و افزون‌تر ندارند ) ارائه شده است. در پایان هر فصل نیز تمرین‌هایی در راستای مفاهیم آن فصل گنجانده شده است که حل کردن آن‌ها توسط دانشجویان برای تثبیت و تعمیق آموخته‌ها مفید خواهد بود.

یاد آور مي شود انتشارات جهاد دانشگاهي استان چهارمحال و بختياري که به صورت تخصصي در حوزه نشر دانشگاهي فعاليت مي کند، تلاش مي کند در کوتاه ترين زمان ممکن آثار دانشگاهيان و اساتيد (اعم از تاليف و ترجمه و پايان نامه هاي شاخص دانشجويي) را به چاپ برساند و اساتيد دانشگاهي و صاحب نظران و مولفان مي توانند براي اخذ مشاوره در خصوص مراحل تأليف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاد دانشگاهي استان واقع در دانشگاه شهرکرد- جنب دانشکده منابع طبيعي- معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي مراجعه کرده و يا با شماره 32320323يا 32320070 و در روزهاي شنبه تا چهارشنبه هر هفته در ساعات 8 تا 16 تماس حاصل کنند. همچنين تارگاه jchb.ir براي کسب اطلاعات بيشتر اعلام مي شود.

پیشگفتار

 فصل اول: فضای برداری

 فصل دوم: ماتریس ها

 فصل سوم: روش های حل دستگاه معادلات خطی

 فصل چهارم: فضاهای برداری

 فصل پنجم: تبدیل های خطی

 فصل ششم: مقادیر و بردارهای ویژه

 فصل هفتم: توابع ماتریسی

 فصل هشتم: کاربرد جبر خطی

 فصل نهم: صورت درجه دوم ماتریس ها و تکینگی

 فصل دهم: تقریب کمترین مربعات و برازش

منابع

 


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved