این کتاب دارای هدف سه بُعدی است، اول، به کارمندان علاقهمند به بازار جهانی کمک می کند تا تصمیم بگیرند کدام قسمت از بازارها مناسب آنها است. دوم، فراهم کردن آمادگیهای لازم در جهت استفاده از میز کار و سوم، کمک به محققان دانشگاهی در شناسایی کاربردهای دنیای واقعی نظریه بازار مالی است.
مولف در مقدمه این کتاب آورده است: کتابهایی مشابه وجود دارند که تمامی ابعاد مباحث تجارت در بازار جهانی را در بر نمیگیرند، آثاری از دست اندرکاران آکادمیک یا متخصصان حرفهای هستند که تئوری و عمل را با هم ترکیب میکنند، که این کتاب هم قصد انجام مشابه چنین روشی را دارد؛ این کتابها شامل مبادله نرخ بهره و سایر مشتقات و اوراق بهادار و درآمد ثابت میباشد. با این حال، کاری که این کتابها انجام ندادهاند، این است که فروش، تجارت و تحقیق را به عنوان سه حوزه تجاری متمایز در نظر مگرفتهاند که نیاز به تصحیح شخص دارند، تمایز بین فروش، تجارت و تحقیقات در مورد این موارد هنوز به طور گسترده ای در محافل دانشگاهی دست کم گرفته شده است اما این کتاب رویکرد دیگری دارد. این قبیل محصولات، بازارها، فعالان بازار و نظریه مالی را از دیدگاه فروش، تجارت و تحقیق متفاوت میبیند. در نتیجه، شما چندین بار در مورد یک محصول در سراسر کتاب خواهید خواند بنابر این دانش موجود، در سراسر کتاب مشهود است و تنها در صورت نیاز معرفی میشود.
کتاب« بانکداری شرکتی و سرمایهگذاری»، به شرح زیر تنظیم شده است. پس از معرفی مختصر در فصل ١، در فصل ٢ مروری گسترده در مورد تجارت بانکی، از جمله زمینه های اصلی بانکداری جهانی ارائه شده است. در فصل ٣، مشارکت کنندگان اصلی بازارهای مالی و همچنین مفاهیم دانشگاهی بنیادی منتخب در امور مالی مورد بحث قرار می گیرد. فصل ۴ الی ۶ به سه حوزه مجزا از بازارهای جهانی پرداخته است(فروش، تجارت و تحقیق)، فصل ٧ بازار مشتقات را به طور جداگانه در بر می گیرد، زیرا آنها بخشی از هر سه بخش بازارهای جهانی هستند و شایسته است یک بررسی دقیق انجام شود. این کتاب با لیستی از تمرینات در فصل ٨ به پایان می رسد.
پیشگفتار مولف/11
مقدمه/5
سخن مترجمان/23
فصل اول: مقدمه/25
فصل دوم: طبقه بندی کسب و کار بانکی/29
فصل سوم: مبانی بانک تجاری /47
فصل چهارم: فروش(حراجی)/95
فصل پنجم: تجارت/135
فصل ششم: پژوهش/179
فصل هفتم: مشتقات/225
فصل هشتم: تمرینات/289
درباره نویسنده/307
مخفف ها/303
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم انسانی |
اقتصاد
|