این کتاب درشش فصل نگارش شد:
در فصل نخست تمرکز کتاب برروی آشکارسازی وابستگی جغرافیا با پدیده گردشگری، وابستگی میان جغرافیای اوقات فراغت و جغرافیای گردشگری، همکنشی جغرافیای گردشگری بنیادی و کاربردی، و جغرافیای گردشگری با جغرافیای طبیعی و انسانی است.
در فصل دوم دانشجویان و دست اندرکاران گردشگری با نقش جغرافیدانان گردشگری درپژوهشهای دانشگاهی آشنا میشوند؛ همچنین، این فصل مسئولیت جغرافیدانان را درزمینههای گوناگون علمی گردشگری آشکارمیسازد. افزون براین، جغرافیای گردشگری مسئولانه و پایدار را درچارچوب جغرافیای انسانی و اقتصادی نوین و برمبنای دگرگونیهای شکل گرفته درپژوهشهای جغرافیای گردشگری امروزین درراستای توسعه پایدار گردشگری نمایان میسازد.
در فصل سوم، با نگرش جغرافیایی و علوم مجاور آن، مفهومها و واژههای همبسته با گردشگری و اوقات فراغت را میشناساند. همچنین، در این فصل تعریفهای تکنیکی و مفهومی از گردشگری و واژه های همبسته با آن ارایه مینماید؛ و همسانی و ناهمسانی مفهومی میان واژگان رایج درگردشگری همچون اوقات فراغت، تفریح، گردشگری انبوه و جایگزین، و غیره را میشناساند.
در فصل چهارم، کتاب با نگرشی جغرافیایی مفهومهای همبسته با مکان و فضای گردشگری را بررسی کرده است. مفهومهایی همچون سازمان و ساختارفضایی گردشگری، گردشگری روستایی، کشاورزی، مزرعهای و غیره، و همسانی و ناهمسانی مفهومی میان این واژگان را بررسی و ارایه مینماید.
فصل پنجم کتاب، به گفتمان پایداری و توسعه پایدار گردشگری پرداخته است. دراین فصل، گردشگری پایدار مسئولانه درچارچوب تکامل توسعه پایدار و پایداری گردشگری بررسی شده است.
فصل ششم کتاب، دیدگاهها، نظریهها، رویکردها و فراگرد تحول آنها را از گذشته تا به امروز واکاوی نموده و میشناساند.
فصل :1جغرافیای گردشگری 19.
فصل :2جغرافیای انسانی نوین و جغرافیای گردشگری مسئولانه41.
فصل :3جغرافیا و مفهو مهای همبسته با گردشگری و اوقات فراغت 67.
فصل :4جغرافیا و مفهو مهای همبسته با مکان و فضای گردشگری 93
فصل :5مفهوم پایداری و توسعه پایدارگردشگری123 .
فصل :6دیدگاهها و نظری ههای همبسته با گردشگری 153
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم پایه |
زمين شناسي
|