در دنیای پویا و پرتحولی زندگی می کنیم. بنابراین، تمرکز از سیستم های درون سازمانی به زنجیره های تامین، از مسایل محلی به جهانی، از تاکید بر ابزارها و روش ها به مدیریت فرایندها، از نزدیک بینی سودآوری به دورنمای پایداری و از مفاهیم ثابت به مفاهیم پویا در مدیریت عملیات در این کتاب تغییر یافته است.
طراحی استراتژی عملیات، خودکارسازی و دیجیتالی کردن فرایندها، نوآوری در فرایند، محصول یا خدمت، ساختارهای فرایندی محصول یا خدمت، مدیریت کیفیت و موجودی انبارها، سیستم های تولید ناب، مدیریت خدمات مشتریان و تامین کنندگان، مدیریت زنجیره تامین، لجستیک و منبع یابی محورهای اصلی در این کتاب هستند. برای همگامی با دستاوردها و آخرین تحولات رشته، مطالعه این کتاب به دانش پژوهان در رشته های صنعتی، بازرگانی و مدیران عملیات و تولید توصیه می شود.
=فصل اول: مقدمهای بر مدیریت عملیات در زنجیره تأمین /۱۷
تعریف گستردهای از مدیریت عملیات در زنجیره تأمین/۲۱
تصمیمات مهم مدیریت عملیات در زنجیره تأمین /۲۶
چه چیزی؟ /۲۶
چگونه؟ /۲۷
چه زمانی؟ /۲۷
کجا و چه کسی؟/ ۲۷
تفاوت در عملیات محصولات و خدمات./۲۸
فرآیندها و تفکر فرآیندی./.۳۰
مدیریت عملیات دیروز و امروز: چشماندازی بر رشد و پیشرفت مدیریت زنجیره تأمین/..۳۳
پیشرفت در فناوری و زیرساختها /۳۴
کاهش موانع دولتی برای تجارت../ ۳۶
تمرکز بر قابلیتهای کلیدی و اصلی../ ۳۶
مدیریت عملیات از دیدگاه مدیریت زنجیره تأمین../ ۳۸
شرکا مدیریت عملیات در سراسر زنجیره تأمین../ ۳۹
روابط چند منظوره در مدیریت عملیات/.. ۴۳
فعالیتهای عملیاتی که مدیران عملیات را بهم وصل میکند./ ۴۳
مثالی از روابط عملیاتی در یک زنجیره تأمین/.. ۴۶
ماهیت در حال تغییر زنجیرههای تأمین../ ۴۹
سطح برنامهریزی عملیاتی در سراسر زنجیرهی تأمین./. ۵۳
فصل دوم: استراتژی عملیاتها و زنجیره تأمین./. ۵۹
سطوح برنامهریزی استراتژیک../. ۶۳
برنامهریزی استراتژیک واحد کسبوکار /۶۵
برنامهریزی استراتژیک عملیاتی/.. ۶۷
توسعه استراتژی عملیاتی: ایجاد ارزش از طریق انتخاب استراتژیک./۶۹
ارزیابی نیازها و خواستههای مشتریان/. ۷۲
گزارههای ارزشی و اولویتهای رقابتی./. ۷۵
اولویتهای رقابتی مربوط به محصول/. ۷۷
اولویتهای رقابتی مرتبط با فرآیند./ ۸۰
قابلیتها: تواناییها و محدودیتهای عملیات در زنجیره تأمین.. ۸۶/
حفظ تناسب بین نتایج مشتریان، گزارههای ارزشی و قابلیتها/ ۸۸
گسترش استراتژی عملیاتی: ایجاد ارزش از طریق اجرا /۸۹
مدل مرجع عملیاتی زنجیره تأمین/.. ۱۰۰
فصل سوم: مدیریت فرآیندها و ظرفیت/... ۱۱۳
تمیزکنندههای خشکشوییها/ ۱۱۵
فرآیندها و تفکر فرآیندی./. ۱۱۸
ورودیها، خروجیها و جریانها /۱۲۲
ظرفیت و قابلیت بهرهبرداری فرآیند./ ۱۲۵
صرفه به مقیاس و عدم صرفه مقیاس../. ۱۳۳
اصول عملکرد فرآیند: نظریه محدودیتها /۱۳۶
اصل شماره۱: هر فرآیند یک محدودیت دارد// ۱۳۸
اصل دوم: هر فرآیند دارای واریانس یا مغایرتی است که ظرفیت را مصرف میکند./ ۱۴۶
اصل سوم: هر فرآیند باید با دیدگاه سیستماتیک مدیریت شود/ ۱۵۱
اصل چهارم: سنجههای عملکرد برای موفق بودن فرآیند حیاتی هستند./ ۱۵۲
اصل پنجم: هر فرآیندی باید بهطور مستمر بهبود یابد/. ۱۵۴
روش کایزن: تغییرات کوچک در فرآیند بهسرعت رخ دهند./ ۱۵۵
فصل چهارم: نوآوری در محصول / فرآیند/. ۱۶۳
نقش نوآوری محصول / فرآیند در مدیریت زنجیره تأمین./۱۶۷
تأثیر نوآوری محصول / فرآیند بر عملکرد شرکت../ ۱۷۱
رقابتهای نوآوری محصول / فرآیند عملیاتی./. ۱۷۴
برنامهریزی پورتفولیوی نوآوری.. ۱۷۸
راهاندازی و یادگیری محصول / فرآیند جدید. ۱۸۰
طراحی و توسعه محصول/ فرآیند. ۱۸۴
توسعه و طراحی یکپارچه محصول/ فرآیند: مهندسی همزمان. ۱۸۶
ویژگیهای مورد نظر مشتری.. ۱۹۳
ویژگیهای فنی و ارزشهای هدف.. ۱۹۴
برنامههای فرآیند و دستورالعمل.. ۱۹۵
تحلیل حالتهای شکست و اثرات آنها ۱۹۶
مهندسی ارزش/ تحلیل ارزش... ۱۹۹
طراحی برای عملیات زنجیره تأمین.. ۲۰۰
طراحی برای تولید (Design For Manuracture) ۲۰۰
فصل پنجم: تولید و ساختارهای فرآیند. ۲۱۳
طراحی فرآیند عاملی کلیدی در موفقیت شرکتهای نودل. ۲۱۵
ساختارهای فرآیند (Process structures) ۲۱۶
ماتریس محصول فرآیند (Product-Process Matrix) ۲۱۶
۲. فرآیند کارگاهی (Job Shop) ۲۱۹
فرآیند دستهای (Batch process) ۲۲۰
فرآیند تکراری (Repetitive Process) ۲۲۰
۵) فرآیند پیوسته (Continuous Process) ۲۲۱
۶) فرآیند انطباق انبوه (سفارشیسازی) Mass Customization. ۲۲۱
همراستایی بین ساختارهای فرآیند و بازارگرایی.. ۲۲۳
نقشه فرایند خدمات (Service Blueprinting ) ۲۲۹
لی اوت براساس وضعیت ثابت.. ۲۳۲
لی اوت محصول Product layout ۲۳۵
تعادل خطی در لی اوت محصول (Line balancing in product layout) ۲۳۵
لی اوت سلولی (Cellular layout) ۲۳۸
تکنولوژیهای توانمندساز با خودکار سازی در فرایند. ۲۴۰
انتخاب فرآیند به کمک تحلیل نقطه بیتفاوتی یا سر به سر. ۲۴۵
نقشهای عملیاتی در مدیریت کیفیت.. ۲۶۰
ارزشهای اصلی و مفاهیم مدیریت کیفیت.. ۲۶۱
شناخت اثرات کلی عملکرد کیفیت.. ۲۶۸
توانمندسازی کارکنان به چه معناست؟ ۲۷۴
پروسه فرآیندگرا با تمرکز بر جلوگیری و حل مسائل.. ۲۷۵
ساختن فرهنگ سازمانی در رابطه با کیفیت.. ۲۷۶
یک روش سیستماتیک برای مدیریت عملیات.. ۲۸۰
روند رو به جلو در مدیریت کیفیت.. ۲۸۶
دستیابی به گواهینامهی ایزو ۹۰۰۰. ۲۹۰
جایزهی کیفیت Malcolm Baldrige. ۲۹۴
فصل هفتم: مدیریت موجودی انبار. ۳۰۱
بهبود موجودی در شرکت PolyOne. ۳۰۳
ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا ۳۰۶
ایجاد بافر یا ذخیرهی موقت برای کاهش عدم اطمینان در شرایط عرضه و تقاضا ۳۰۶
بهینهسازی و تخصص در مکانهای جغرافیایی.. ۳۰۷
ملاحظات مرتبط با ترازنامه. ۳۰۸
هزینههای مرتبط با موجودی انبار ۳۰۸
هزینهی سفارش و راهاندازی.. ۳۱۰
معیارهای اندازهگیری عملکرد موجودی انبار ۳۱۲
بازدهی دارایی: گردش موجودی کالا و روزهای تأمین عرضه. ۳۱۲
مورد بیتغییر یا مورد عدم نوسانپذیری.. ۳۲۱
چقدر سفارش دهیم: تعداد سفارش اقتصادی.. ۳۲۲
چگونه میتوانید سیاست «کمترین هزینه سفارش» را پیدا کنید؟ ۳۲۴
چه زمانی سفارش دهیم: نقطه مجدد سفارش... ۳۲۶
محدودیت حجم بالای سفارش... ۳۲۸
تحویل بخشی از سفارش: مقدار سفارش تولید. ۳۳۰
تعیین انحراف معیار مقدار تقاضا در زمان انجام فرآیند. ۳۳۲
اصلاح فرمول ROP (نقطه مجدد سفارش) و متوسط موجودی انبار ۳۳۵
سیستمهای اطلاعاتی موجودی انبار و دقت.. ۳۵۲
اجرای مدلهای انبارداری.. ۳۵۷
مدیریت انبار از طریق زنجیره تأمین.. ۳۵۸
ارزش انبار در زنجیره تأمین.. ۳۵۹
مدیریت موجودی زنجیره تأمین یکپارچه. ۳۶۱
ریشه سیستمهای ناب و تولیدات بهموقع. ۳۹۳
مزیت استراتژیک سیستمهای ناب.. ۳۹۶
اهداف سیستمهای ناب، فرهنگ و اصول راهنما ۳۹۷
پیادهسازی سیستمهای ناب.. ۴۰۷
نگهداری و تعمیرات کل (TPM) ۴۰۸
زمانبندی سطح، مدل- مختلط.. ۴۱۲
فصل نهم: مدیریت خدمات مشتری.. ۴۱۹
چگونه یونیلور زنجیره تأمین و استراتژیهای کسبوکار خود را هم تراز کرد ۴۲۱
سفارش کامل یا تمام عیار (The Perfect Order) ۴۳۳
محدودیتهای خدمات اساسی.. ۴۳۴
محدودیتهای رضایت مشتری.. ۴۴۲
برنامه سرویس جدید پروکتر و گمبل (واقعبینی ) ۴۴۴
فروشگاه مجازی تسکو (واقعبینی ) ۴۴۵
فناوری مدیریت روابط مشتری خودکار آمازون (واقعبینی ) ۴۴۹
استراتژی مدیریت مشتری و روابط.. ۴۵۱
فصل دهم: مدیریت زنجیره تأمین.. ۴۵۷
IKEA با تأمینکنندگان مشارکت میکند: ۴۵۹
تأثیر مدیریت بر شرکت و عملکرد زنجیره تأمین.. ۴۶۱
تصمیمگیری درونی / بیرونی.. ۴۷۲
بررسی روشهای منابع انرژی استراتژیک... ۴۷۶
تجزیهوتحلیل مخارج و بازار ۴۷۷
یک استراتژی منبع را توسعه دهید. ۴۷۸
قابلیتها و موقعیت مکانی.. ۴۸۱
نوع روابط تأمینکننده و مدت قرارداد ۴۸۲
تأمینکنندگان بالقوه را شناسایی کنید. ۴۸۶
تأمینکنندگان را ارزیابی و انتخاب کنید. ۴۸۷
مدیریت روابط متقاضیان را کنترل کنید. ۴۹۴
اشتراک اطلاعات و هماهنگی با تهیهکنندگان. ۴۹۴
نظارت بر عملکرد و بهبود عملکرد ۴۹۶
مدیریت روابط تأمینکننده SRM)) ۴۹۸
مدل نقطهای برای ارزیابیکننده ۵۰۳
کلیدواژهها ۵۰۷
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم انسانی |
مدیریت
مديريت |