مدیریت عملیات با رویکرد زنجیره تامین -
نویسنده:
مورگان سوینک-استیون ا.میلنکی-جانت ال.هارتلی
مترجم:
منیژه حقیقی نسب
سال نشر:
۱۴۰۱
صفحه:
۵۲۵
نوبت چاپ:
۱

در دنیای پویا و پرتحولی زندگی می کنیم. بنابراین، تمرکز از سیستم های درون سازمانی به زنجیره های تامین، از مسایل محلی به جهانی، از تاکید بر ابزارها و روش ها به مدیریت فرایندها، از نزدیک بینی سودآوری به دورنمای پایداری و از مفاهیم ثابت به مفاهیم پویا در مدیریت عملیات در این کتاب تغییر یافته است.       

طراحی استراتژی عملیات، خودکارسازی و دیجیتالی کردن فرایندها، نوآوری در فرایند، محصول یا خدمت، ساختارهای فرایندی محصول یا خدمت، مدیریت کیفیت و موجودی انبارها، سیستم های تولید ناب، مدیریت خدمات مشتریان و تامین کنندگان، مدیریت زنجیره تامین، لجستیک و منبع یابی محورهای اصلی در این کتاب هستند. برای همگامی با دستاوردها و آخرین تحولات رشته، مطالعه این کتاب به دانش پژوهان در رشته های صنعتی، بازرگانی و مدیران عملیات و تولید توصیه می شود.  

=فصل اول: مقدمه‌ای بر مدیریت عملیات در زنجیره تأمین  /۱۷

تعریف گسترده‌ای از مدیریت عملیات در زنجیره تأمین/۲۱ 

تصمیمات مهم مدیریت عملیات در زنجیره تأمین /۲۶ 

چه چیزی؟ /۲۶

چگونه؟ /۲۷

چه زمانی‌؟ /۲۷

کجا و چه کسی‌؟/ ۲۷

تفاوت در عملیات محصولات و خدمات./۲۸

فرآیند‌‌ها و تفکر فرآیندی./.۳۰

مدیریت عملیات دیروز و امروز: ‌چشم‌اندازی بر رشد و پیشرفت مدیریت زنجیره تأمین/..۳۳

پیشرفت در فناوری و زیرساخت‌‌ها /۳۴

کاهش موانع دولتی برای تجارت../ ۳۶

تمرکز بر قابلیت‌‌های کلیدی و اصلی../ ۳۶

شبکه‌‌های مشارکتی/.. ۳۷

مدیریت عملیات از دیدگاه مدیریت زنجیره تأمین../ ۳۸

شرکا مدیریت عملیات در سراسر زنجیره تأمین../ ۳۹

مشتریان./ ۳۹

تأمین‌کنندگان/. ۴۰

ذینفعان/. ۴۱

روابط چند منظوره در مدیریت عملیات/.. ۴۳

فعالیت‌های عملیاتی که مدیران عملیات را بهم وصل می‌کند./ ۴۳

مثالی از روابط عملیاتی در یک زنجیره تأمین/.. ۴۶

ماهیت در حال تغییر زنجیره‌‌های تأمین../ ۴۹

سطح برنامه‌ریزی عملیاتی در سراسر زنجیره‌ی تأمین./. ۵۳

خلاصه فصل./. ۵۵

پرسش‌های فصل../ ۵۶

فصل دوم: استراتژی عملیات‌‌ها و زنجیره تأمین./. ۵۹

سطوح برنامه‌ریزی استراتژیک../. ۶۳

برنامه‌ریزی استراتژیک واحد ‌کسب‌وکار /۶۵

برنامه‌ریزی استراتژیک عملیاتی/.. ۶۷

توسعه استراتژی عملیاتی‌‌: ایجاد ارزش از طریق انتخاب استراتژیک./۶۹

مشتریان کلیدی./. ۷۱

ارزیابی نیاز‌‌ها و خواسته‌‌های مشتریان/. ۷۲

محصول بازنده /۷۴

گزاره‌های ارزشی و اولویت‌‌های رقابتی./. ۷۵

اولویت‌‌های رقابتی مربوط به محصول/. ۷۷

هزینه/. ۷۹

اولویت‌‌های رقابتی مرتبط با فرآیند./ ۸۰

نوآوری/.. ۸۰

انعطاف‌پذیری./. ۸۲

پایداری و مدیریت ریسک../. ۸۴

قابلیت‌‌ها: توانایی‌‌ها و محدودیت‌‌های عملیات در زنجیره تأمین.. ۸۶/

حفظ تناسب بین نتایج مشتریان، گزاره‌های ارزشی و قابلیت‌ها/ ۸۸

گسترش استراتژی عملیاتی: ایجاد ارزش از طریق اجرا /۸۹

مدل سودآوری استراتژیک./.. ۹۴

کارت امتیازی متوازن./ ۹۹

مدل مرجع عملیاتی زنجیره تأمین/.. ۱۰۰

خلاصه فصل/.. ۱۰۴

پرسش‌های فصل/.. ۱۰۶

مسئله حل شده /۱۱۰

فصل سوم: مدیریت فرآیندها و ظرفیت/... ۱۱۳

تمیزکننده‌‌های خشک‌شویی‌ها/ ۱۱۵

فرآیندها و تفکر فرآیندی./. ۱۱۸

آناتومی یک فرآیند/. ۱۲۰

فعالیت‌های یک فرآیند/. ۱۲۱

ورودی‌ها، خروجی‌ها و جریان‌ها /۱۲۲

ساختار /۱۲۴

خط‌مشی‌های مدیریت./۱۲۵

ظرفیت و قابلیت بهره‌برداری فرآیند./ ۱۲۵

برنامه‌ریزی ظرفیت کاری./. ۱۳۰

صرفه به مقیاس و عدم صرفه مقیاس../. ۱۳۳

اصول عملکرد فرآیند: نظریه محدودیت‌ها /۱۳۶

اصل شماره۱: هر فرآیند یک محدودیت دارد// ۱۳۸

تخمین ظرفیت مورد نیاز/ ۱۴۴

اصل دوم: هر فرآیند دارای واریانس یا مغایرتی است که ظرفیت را مصرف می‌کند./ ۱۴۶

اصل سوم: هر فرآیند باید با دیدگاه سیستماتیک مدیریت شود/ ۱۵۱

اصل چهارم: سنجه‌های عملکرد برای موفق بودن فرآیند حیاتی هستند./ ۱۵۲

اصل پنجم: هر فرآیندی باید به‌طور مستمر بهبود یابد/. ۱۵۴

روش کایزن: تغییرات کوچک در فرآیند به‌سرعت رخ دهند./ ۱۵۵

خلاصه فصل./. ۱۵۸

پرسش‌های فصل./. ۱۶۰

فصل چهارم: نوآوری در محصول / فرآیند/. ۱۶۳

نقش نوآوری محصول / فرآیند در مدیریت زنجیره تأمین./۱۶۷

چرخه عمر محصول./ ۱۶۹

تأثیر نوآوری محصول / فرآیند بر عملکرد شرکت../ ۱۷۱

رقابت‌های نوآوری محصول / فرآیند عملیاتی./. ۱۷۴

توسعه ایده و فرصت.. ۱۷۵

برنامه‌ریزی پورتفولیوی نوآوری.. ۱۷۸

مدیریت پروژه نوآوری.. ۱۸۰

‌راه‌اندازی و یادگیری محصول / فرآیند جدید. ۱۸۰

توسعه مشارکتی.. ۱۸۱

طراحی و توسعه محصول/ فرآیند. ۱۸۴

فرآیند مرحله-گیت.. ۱۸۴

توسعه و طراحی یکپارچه محصول/ فرآیند: مهندسی همزمان. ۱۸۶

طراحی برای مشتری.. ۱۸۹

صدای مشتری.. ۱۹۰

گسترش عملکرد کیفیت.. ۱۹۱

‌‌ویژگی‌های مورد نظر مشتری.. ۱۹۳

ارزیابی رقابت.. ۱۹۴

‌‌ویژگی‌های فنی و ارزش‌های هدف.. ۱۹۴

روابط متقابل.. ۱۹۴

برنامه‌های فرآیند و دستورالعمل.. ۱۹۵

تحلیل حالت‌های شکست و اثرات آن‌ها ۱۹۶

مهندسی ارزش/ تحلیل ارزش... ۱۹۹

طراحی برای عملیات زنجیره تأمین.. ۲۰۰

طراحی برای تولید (Design For Manuracture) ۲۰۰

استانداردسازی قطعات.. ۲۰۴

طراحی محصولات ماژولار ۲۰۵

طراحی برای لجستیک... ۲۰۶

طراحی زیست‌محیطی.. ۲۰۷

خلاصه فصل ۴. ۲۰۹

مسائل.. ۲۱۰

پرسش‌های فصل.. ۲۱۱

فصل پنجم: تولید و ساختار‌‌های فرآیند. ۲۱۳

طراحی فرآیند عاملی کلیدی در موفقیت شرکت‌های نودل. ۲۱۵

ساختارهای فرآیند (Process structures) ۲۱۶

ماتریس محصول فرآیند (Product-Process Matrix) ۲۱۶

۲‌‌. فرآیند کارگاهی (Job Shop) ۲۱۹

فرآیند دستهای (Batch process) ۲۲۰

فرآیند تکراری (Repetitive Process) ۲۲۰

۵) فرآیند پیوسته (Continuous Process) ۲۲۱

۶) فرآیند انطباق انبوه (سفارشیسازی) Mass Customization. ۲۲۱

تولید سلولی.. ۲۲۳

هم‌راستایی بین ساختارهای فرآیند و بازارگرایی.. ۲۲۳

ماتریس فرآیند خدمت.. ۲۲۵

نقشه فرایند خدمات (Service Blueprinting ) ۲۲۹

لی اوت عملیات.. ۲۳۱

لی اوت براساس وضعیت ثابت.. ۲۳۲

لی اوت عملکردی.. ۲۳۲

مزایای لی اوت عملکردی.. ۲۳۳

اشکالات لی اوت عملکردی.. ۲۳۳

لی اوت محصول (خط مونتاژ) ۲۳۴

لی اوت محصول Product layout ۲۳۵

تعادل خطی در لی اوت محصول (Line balancing in product layout) ۲۳۵

لی اوت سلولی (Cellular layout) ۲۳۸

تکنولوژی‌‌های توانمندساز با خودکار سازی در فرایند. ۲۴۰

انتخاب فرآیند به کمک تحلیل نقطه بی‌تفاوتی یا سر به سر. ۲۴۵

خلاصه فصل پنجم. ۲۴۷

پرسش‌های فصل پنجم. ۲۴۸

فصل ششم: مدیریت کیفیت... ۲۵۱

تعریف ابعاد کیفیت.. ۲۵۵

نقش‌های عملیاتی در مدیریت کیفیت.. ۲۶۰

ارزش‌های اصلی و مفاهیم مدیریت کیفیت.. ۲۶۱

مدیریت کیفیت جامع. ۲۶۴

شناخت اثرات کلی عملکرد کیفیت.. ۲۶۸

نگاه معکوس به مدیریت.. ۲۷۳

توانمندسازی کارکنان به چه معناست؟ ۲۷۴

پروسه فرآیندگرا با تمرکز بر جلوگیری و حل مسائل.. ۲۷۵

ساختن فرهنگ سازمانی در رابطه با کیفیت.. ۲۷۶

روش‌های رهبری برای QM.. ۲۷۸

چرخه دمینگ... ۲۷۸

روش شش سیگما ۲۸۰

یک روش سیستماتیک برای مدیریت عملیات.. ۲۸۰

شش سیگما به چه معناست؟ ۲۸۱

DMAIC.. ۲۸۳

طراحی برای ۶ سیگما ۲۸۴

اجرای شش سیگما ۲۸۵

روند رو به جلو در مدیریت کیفیت.. ۲۸۶

دستیابی به گواهینامه‌ی ایزو ۹۰۰۰. ۲۹۰

تفسیر صنعت ایزو ۹۰۰۰. ۲۹۴

جایزه‌ی کیفیت Malcolm Baldrige. ۲۹۴

خلاصه فصل.. ۲۹۸

پرسش‌های فصل.. ۲۹۹

فصل هفتم: مدیریت موجودی انبار. ۳۰۱

بهبود موجودی در شرکت PolyOne. ۳۰۳

نوع و نقش موجودی انبار ۳۰۴

انواع موجودی انبار ۳۰۴

نقش موجودی در انبار ۳۰۶

ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا ۳۰۶

ایجاد بافر یا ذخیره‌ی موقت برای کاهش عدم اطمینان در شرایط عرضه و تقاضا ۳۰۶

ایجاد صرفه جوی در خرید. ۳۰۷

بهینه‌سازی و تخصص در مکان‌‌های جغرافیایی.. ۳۰۷

اثرات مالی انبارداری.. ۳۰۸

ملاحظات مرتبط با ترازنامه. ۳۰۸

هزینه‌‌های مرتبط با موجودی انبار ۳۰۸

هزینه‌‌های نگهداری.. ۳۰۹

هزینه‌ی سفارش و ‌راه‌اندازی.. ۳۱۰

هزینه‌ی کمبود موجودی.. ۳۱۱

معیار‌‌های اندازه‌گیری عملکرد موجودی انبار ۳۱۲

بازدهی دارایی: گردش موجودی کالا و روزهای تأمین عرضه. ۳۱۲

گردش موجودی.. ۳۱۳

روزهای تأمین.. ۳۱۵

سطح خدمات.. ۳۱۷

مدل بررسی پیوسته. ۳۲۰

مورد بی‌تغییر یا مورد عدم نوسان‌‌‌‌پذیری.. ۳۲۱

چقدر سفارش دهیم: تعداد سفارش اقتصادی.. ۳۲۲

چگونه‌‌ می‌توانید سیاست «کمترین هزینه سفارش» را پیدا کنید؟ ۳۲۴

چه زمانی سفارش دهیم: نقطه مجدد سفارش... ۳۲۶

تخفیف تعدادی.. ۳۲۷

محدودیت حجم بالای سفارش... ۳۲۸

تحویل بخشی از سفارش: مقدار سفارش تولید. ۳۳۰

تعیین انحراف معیار مقدار تقاضا در زمان انجام فرآیند. ۳۳۲

تعیین سیاست سطح خدمات.. ۳۳۴

اصلاح فرمول ROP (نقطه‌ مجدد سفارش) و متوسط موجودی انبار ۳۳۵

مدل بررسی دورهای.. ۳۳۶

مدل بررسی موجودی تک دوره ۳۴۰

تأثیر موقعیت مکانی انبار ۳۴۱

مدیریت انبار ۳۴۵

مدیریت چرخه موجودی.. ۳۴۵

مدیریت موقعیت مکانی انبار ۳۵۱

سیستم‌های اطلاعاتی موجودی انبار و دقت.. ۳۵۲

شناسایی اقلام. ۳۵۳

دقت ثبت اطلاعات.. ۳۵۶

اجرای مدل‌‌های انبارداری.. ۳۵۷

مدیریت انبار از طریق زنجیره تأمین.. ۳۵۸

ارزش انبار در زنجیره تأمین.. ۳۵۹

اثر شلاقی.. ۳۶۰

مدیریت موجودی زنجیره تأمین یکپارچه. ۳۶۱

خلاصه فصل.. ۳۶۵

پرسش‌های فصل.. ۳۶۷

مسائل حل شده ۳۶۸

مسائل: ۳۷۶

فصل هشتم: سیستم‌های ناب.. ۳۸۷

تعریف سیستم ناب.. ۳۹۱

ریشه سیستم‌های ناب و تولیدات به‌موقع. ۳۹۳

مزیت استراتژیک سیستم‌های ناب.. ۳۹۶

اهداف سیستم‌های ناب، فرهنگ و اصول راهنما ۳۹۷

‌‌‌پیاده‌سازی سیستم‌های ناب.. ۴۰۷

ابزارها و روش‌‌ها ۴۰۷

نگهداری و تعمیرات کل (TPM) ۴۰۸

فناوری گروهی.. ۴۰۸

کارخانه‌‌های متمرکز. ۴۰۸

تعادل جریان TAKT. ۴۰۹

برنامه‌ریزی Kanban. ۴۱۰

زمان‌بندی سطح، مدل- مختلط.. ۴۱۲

کاهش تنظیم. ۴۱۳

کنترل فرآیند آماری.. ۴۱۴

کنترل تصویری.. ۴۱۴

خلاصه فصل.. ۴۱۶

پرسش‌های فصل گفتگو. ۴۱۷

فصل نهم: مدیریت خدمات مشتری.. ۴۱۹

چگونه یونیلور زنجیره تأمین و استراتژی‌‌های ‌کسب‌وکار خود را هم تراز کرد ۴۲۱

ارتباطات.. ۴۲۳

خدمات اصلی.. ۴۲۵

در دسترس بودن محصول. ۴۲۶

عملکرد زمان انجام کار ۴۲۹

قابلیت اطمینان به خدمات.. ۴۳۲

سفارش کامل یا تمام عیار (The Perfect Order) ۴۳۳

محدودیت‌‌های خدمات اساسی.. ۴۳۴

رضایت مشتری.. ۴۳۶

انتظارات مشتری.. ۴۳۶

مدل رضایت مشتری.. ۴۳۸

محدودیت‌‌های رضایت مشتری.. ۴۴۲

موفقیت‌‌های مشتری.. ۴۴۳

دستیابی به موفقیت مشتری.. ۴۴۳

برنامه سرویس جدید پروکتر و گمبل (واقع‌بینی ) ۴۴۴

فروشگاه مجازی تسکو (واقع‌بینی ) ۴۴۵

مدیریت روابط مشتری.. ۴۴۹

فناوری مدیریت روابط مشتری خودکار آمازون (واقع‌بینی ) ۴۴۹

استراتژی مدیریت مشتری و روابط.. ۴۵۱

خلاصه فصل نهم. ۴۵۴

پرسش‌های فصل نهم. ۴۵۵

فصل دهم: مدیریت زنجیره تأمین.. ۴۵۷

IKEA با تأمین‌کنندگان مشارکت‌‌ می‌کند: ۴۵۹

تأثیر مدیریت بر شرکت و عملکرد زنجیره تأمین.. ۴۶۱

کاهش هزینه کل.. ۴۶۳

افزایش کیفیت.. ۴۶۷

پایداری پرورش... ۴۶۹

تصمیم‌گیری درونی / بیرونی.. ۴۷۲

بررسی روش‌های منابع انرژی استراتژیک... ۴۷۶

تجزیه‌وتحلیل مخارج و بازار ۴۷۷

یک استراتژی منبع را توسعه دهید. ۴۷۸

تعداد تهیه‌کنندگان. ۴۸۰

قابلیت‌‌ها و موقعیت مکانی.. ۴۸۱

نوع روابط تأمین‌‌‌کننده و مدت قرارداد ۴۸۲

تأمینکنندگان بالقوه را شناسایی کنید. ۴۸۶

تأمین‌کنندگان را ارزیابی و انتخاب کنید. ۴۸۷

مناقصه رقابتی.. ۴۸۸

حراج‌های آنلاین معکوس... ۴۹۱

مدیریت روابط متقاضیان را کنترل کنید. ۴۹۴

اشتراک اطلاعات و هماهنگی با تهیه‌کنندگان. ۴۹۴

نظارت بر عملکرد و بهبود عملکرد ۴۹۶

مدیریت روابط تأمین‌کننده SRM)) ۴۹۸

خلاصه فصل.. ۵۰۰

پرسش‌های فصل.. ۵۰۱

راه‌حل چالش‌‌ها و مسائل.. ۵۰۲

مدل نقطه‌ای برای ارزیابی‌کننده ۵۰۳

کلید واژه‌ها ۵۰۹

کارخانه‌‌های متمرکز. ۵۲۲

کنترل فرآیند آماری.. ۵۲۲

 

کلیدواژه‌ها ۵۰۷

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
علوم انسانی مدیریت
مديريت

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved