این کتاب توسط« جوردی کانالز و فرانز هیوکمپ؛ » طی سال ۲۰۲۰ در کالج کسب و کار IESEدانشگاه ناوارا اسپانیا، نگارش یافته و توسط دکتر صمد رحیمیاقدم، دکتر محمدرضا فیضیدرخشی و سکینه نوبختی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز ترجمه گردیده است.
کتاب « آینده مدیریت در دنیای هوش مصنوعی» را میتوان جرقهای در دنیای تاریک و پرابهام مدیریت دانست که با نگاه به آینده و روند تحولات فناوری و ورود به دنیای هوش مصنوعی، ذهن خوانندگانش را نسبت به وضع موجود مدیریت به چالش کشیده و چشماندازی نوین به استفاده و بهرهبرداری از هوش مصنوعی برای بهبود کارایی و اثربخشی فعالیت های مدیریتی باز می کند.
در این اثر نیز تلاش مترجمین حفظ و بازسازی همان فضا و احساس مطالعه متن انگلیسی بوده است چراکه هوش مصنوعی در ایران نوپاست؛ آنقدر نوپا که نهتنها در دنیای مدیریت و سازمان، بلکه در محافل آکادمیک دانشگاهی هم جایگاه روشن و کاربردی خود را نیافته است.
مقدمه ای بر هوش مصنوعی و مدیریت، ماهیت متغیر شرکت ها و مدیریت کل، توسعه رهبری و مدیریت استعداد در عصر هوش مصنوعی و برخی چالش های اصلی میان رشته ای مدیریتی موضوعات اصلی این کتاب را تشکیل می دهند که امید می رود بتواند در آگاهی بخشی و تغییر نگرش مدیران به مقوله مدیریت و آینده مدیریت و استفاده از ابزارهای فناورانه در راستای بهبود کارایی و اثربخشی اقدامات مدیریت موثر واقع شود.
پیشگفتار نویسندگان/۷
پیشگفتار مترجمان/۱۵
فصل ۱: هوش مصنوعی برای مدیریت: مرورکلی/۲۱
فصل ۲: ارزش شرکت ها در دنیای هوش مصنوعی چقدراست؟/۴۵
فصل ۳: تحول نقش مدیران کل در عصر هوش مصنوعی/۶۱
فصل ۴: نقش مدیرکل در اقتصاد جدید: آیامیتوانیم افراد را در برابر ناکارآمدی های فناوری حفظ کنیم؟/۹۳
فصل ۵: آیا علم اطلاعات میتواند منابع انسانی را متحول کند؟/۱۲۱
فصل ۶: دانشگاه، آموزش، فناوری و آینده کار/۱۴۷
فصل ۷: هوش مصنوعی و توسعه رهبری آینده/۱۶۹
فصل ۸: هوش مصنوعی، علم بازاریابی و رشد پایدار سود/۱۸۳
فصل ۹: چگونه« ابرذهنهای»انسان رایانه میتواند استراتژیهای کسب و کار را توسعه دهد؟/۱۹۷
فصل۱۰: مدیرارشد اجرایی به عنوان نوآور مدل کسب و کار در دنیای هوش مصنوعی/۲۱۷
فصل۱۱: مدیریت هوش مصنوعی در چارچوب تراکم دیجیتال/۲۳۹
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم انسانی |
مدیریت
|