تغذیه و سرطان
نویسنده:
صفا نجار نجفی - هما دارینی
مترجم:
-
سال نشر:
1400
صفحه:
95
نوبت چاپ:
1

این کتاب با ارائه  اطلاعاتی در زمینه نقش تغذیه در سرطان، چاقی، عوارض ناشی از درمان (جراحی، شیمی درمانی، رادیوتراپی و هورمون درمانی)، مداخلات تغذیه ای در سرطان و همچنین جنبه های روانی- اجتماعی تغذیه برای ارائه دهندگان خدمات بهداشتی، بیماران سرطانی و خانواده های آنها مفید و موثر است.

مقدمه. صفحه 7
مفاهیم اساسی تغذیه. صفحه 10
نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان. صفحه 28
سرطان و وضعیت تغذیه ای. صفحه 39
درمان سرطان و تغذیه. صفحه 44
مراقبت تغذیه ای برای بیماران سرطان پیشرفته در طی بهترین مراقبت های حمایتی. صفحه 61
مشاوره و مداخله. صفحه 67
تعادل انرژی، تغذیه، بروز سرطان و بقا. صفحه 73
جنبه های روانی - اجتماعی تغذیه. صفحه 81
تغذیه و سرطان: یک رویکرد اقتصاد بهداشت و سلامت. صفحه 87


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved