عملکرد پلاسمای سرد به گونه ای است که می تواند ویروس ها و باکتری ها را عقیمسازی کند. تکنولوژی پلاسمای سرد در صنایع غذایی به عنوان روش جایگزین کردن سطوح و ضدعقونی کردن برای از بین بردن سلول های رویشی و اسپور در زمان حداقل مفید می باشد. به آسانی میتوان فناوری پلاسمای سرد در صنایع غذایی را برای کاهش بار میکروبی محصولات تازه و افزایش عمر ماندگاریشان به کار گرفت.
از این کتاب می توان به عنوان یک کتاب جامع در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی بهره برد و شامل ترجمه فصل های نهم تا سیزدهم کتاب پیشرفتهای پلاسمای سرد در صنعت غذا (ایمنی، حفظ و نگهداری) میباشد که به مباحث مهمی می پردازد و نیز در بردارنده اطلاعات با ارزش خصوصا برای محققان و صنعتگران می باشد. فصل های مذکور برای اولین بار ترجمه و منتشر می شود.
فصل9: گندزادیی غذاهای بستهبندی شده و مواد مورد استفاده در بستهبندی با پلاسمای سرد/13
فصل10: طراحی تجهیزات برای گندزدایی با پلاسمای سرد محصولات غذایی/49
فصل11: امواج مایکروویو و فرکانس رادیویی پلاسمای سرد برای ایمنی و نگهداری مواد غذایی/67
فصل12: استفاده از پلاسمای سرد برای گندزدایی محصولات در حال رشد در فضاپیماها/87
فصل13: وضعیت نظارت بر استفاده از پلاسمای سرد در مواد غذایی/95
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
صنایع غذایی
|